«Занадто великий»: розміри врятували молодого бичка від скотобойні

Автор:
Ольга Матвєєва
Дата:
«Занадто великий»: розміри врятували молодого бичка від скотобойні

Sharon Smith / Perth Now

Бичок Нікерс із Західної Австралії став незвичайним героєм у соціальних мережах. Причиною тому стали його габарити. Про це пише The New York Times.

Нікерс — дуже великий бичок. Його вага складає понад 1,4 тонни. Його величезні розміри всього на три дюйми менше, ніж у книзі рекордів Гіннеса. Вони і врятували його від бойні. Ніхто не купив його на забій на аукціоні минулого місяця, тому що потенційні покупці сказали, що Нікерс просто не поміститься в їх сільськогосподарському обладнанні.

«Він завжди був видатним лідером», — сказав Джефф Пірсон, якому належать тисячі голів великої рогатої худоби в Мілаупе, невеликому містечку на південь від Перта в Західній Австралії. Він є господарем Нікерса. Тепер тварина проведе залишок своїх днів у безпеці на фермі, серед інших тварин.

Містер Пірсон сказав, що зазвичай не привʼязується до своєї худоби. Але тут зовсім інша справа. Популярність прийшла до бичка після того, як про його випадок заговорили міжнародні медіа. Господар тварини стверджує, що завжди бачив у ньому великий потенціал.