Політтехнолог Петров, якого підозрюють в організації секс-скандалу, провів ніч у СІЗО

Автор:
Олена Мельник
Дата:

Політтехнолог Володимир Петров, якого 29 листопада затримали правоохоронці, перебуває в СІЗО. Це підтвердив головний військовий прокурор Анатолій Матіос на сторінці у Facebook мера Дніпра Бориса Філатова .

«Вова нині ночує в Ізоляторі тимчасового тримання. Завтра [30 листопада] йому буде оголошена підозра і відбудеться публічний суд. Бо не можна думати, що зловив Бога за бороду і нічого за це не буде. Ми всі грішні і деколи помиляємося. Але ми не робимо підлості, сховавшись за обезличеним монітором компа або прикриваючись патріотичними та антикорупційними гаслами», — написав Матіос.

  • Володимира Петрова підозрюють в організації секс-скандалу навколо заступника начальника відділу Департаменту захисту Національної економіки поліції Олександра Варченка.
  • У ГПУ підтвердили, що ведуть досудове розслідування в цьому процесі. Кримінальне провадження розпочато відразу за кількома статтями: свідомо неправдиве повідомлення про злочин; порушення таємниці листування, телефонних розмов, кореспонденції щодо працівника правоохоронного органу з метою перешкодити виконанню ним службових обовʼязків; незаконне збирання, зберігання і використання конфіденційної інформації.