Напад на Гриценка в Одесі: оприлюднені прізвища підозрюваних

Автор:
Олег Панфілович
Дата:

Екс-нардеп Єгор Фірсов у своєму блозі оприлюднив прізвища підозрюваних у нападі на лідера партії «Громадянська позиція» Анатолія Гриценка.

«Прізвища нападників: Олександр Капшин, Рамзан Тагіров, Володимир Куляба, Богдан Іванченко та Андрій Іванов. Перші двоє досить відомі в певних колах Одеси. Капшин є учасником місцевого фейкового «Автомайдану», повʼязаного з Резвушкіним і мером Трухановим», — написав Фірсов.

За словам екс-нардепа, Тагірова вважають рейдером, організатором погромів на будівництвах. «У мережі можна знайти матеріали, які розповідають про подвиги цих «активістів»: напад на будівельні майданчики, наїзди на нелегальні зали ігрових автоматів і спроби кришування таких закладів та інші замовні рухи. І ось до цих подвигів додався ще один — напад на кандидата у президенти», — додав він.

Фірсов повідомив, що, за його інформацією, нападники на Гриценка діяли за вказівкою СБУ. «До речі, СБУ займалася й іншими провокаціями проти Анатолія Степановича в Харкові, Дніпрі, Вінниці та інших областях. Усі імена відомі і, сподіваюся, скоро будуть названі», — підкреслив екс-нардеп.