Репер Каньє Вест просидів у телефоні премʼєру бродвейського спектаклю актриси Шер

Автор:
Олена Мельник
Дата:
Репер Каньє Вест просидів у телефоні премʼєру бродвейського спектаклю актриси Шер

Taylor Hill / FilmMagic

Американський репер Каньє Вест разом із дружиною Кім Кардашьян відвідали відкриття бродвейського шоу The Cher Show у Нью-Йорку.

Однак під час премʼєри репер весь час сидів у телефоні. На це звернув увагу актор шоу у своєму акаунті в Twitter.

«Гей, Каньє Вест, так чудово, що ти тут, на The Cher Show. І якщо ти відірвешся від свого мобільного телефону, то побачиш, що ми тут робимо шоу. Це ніч відкриття, для нас це дуже важливо. Велике спасибі», — написав він.

Вистава тривала близько години, пише The New York Times. Вона поставлена за мотивами біографії американської співачки і актриси Шер, однією з головних прихильниць якої є Кім Кардашьян.

У Twitter представник Веста визнав, що репер використовував телефон.

«Каньє робив на телефоні нотатки. Йому дуже сподобалося шоу, він був неймовірно вражений», — зазначив він. Потім Вест вибачився за свій вчинок.

  • Нещодавно Каньє Вест вирішив змінити імʼя на Ye . Так він розпочав рекламну кампанію свого чергового альбому — Yandhi. За словами Каньє, Ye — це найбільш часто вживане в Біблії слово, де воно означає «ти».
  • У жовтні Вест зустрівся з президентом США в Білому домі. Під час візиту до Овального кабінету виконавець одягнув червону кепку з передвиборчим гаслом Трампа — «Зробимо Америку знову великою». Музикант заявив, що ця кепка надає йому сил.
  • Також Вест заліз на стіл і з матюками попросив залишити Ілона Маска у спокої .