Facebook впав у рейтингу кращих компаній для роботи. Тепер компанія знаходиться на сьомому місці

Автор:
Ольга Матвєєва
Дата:
Facebook впав у рейтингу кращих компаній для роботи. Тепер компанія знаходиться на сьомому місці

Wendy Maeda / The Boston Globe via Getty Images

Facebook перестав був найкращим у світі місцем для роботи. Про це свідчать дані компанії Glassdoor, яка публікує подібні звіти щороку.

Після року скандалів, що супроводжували компанію Facebook, вона втратила своє перше місце в опитуванні як краща компанія і посіла сьоме.

Відмова користувачів користуватися сервісом і нові правила можуть бути досить довгостроковими проблемами компанії. Проте звільнення частини персоналу може становити набагато серйознішу проблему.

Дані звіту Glassdoor свідчать про те, що багато працівників компанії в цьому році просили співробітників з попередніх місць роботи писати їм рекомендаційні листи. Facebook, як і раніше, входить до переліку провідних фірм в опитуванні.

Загалом в топ-100 було 29 ІТ-компаній, зокрема Zoom Video Communications посіли друге місце, а відразу за ними — Bain & Co. Google — на 8-му місці, лише на одну позицію нижче ніж Facebook. LinkedIn піднявся на 6-е місце з 21-го.

Apple — одна з трьох компаній, які були у списку всі 11 років, що проводять опитування, — перейшла на 71-ше місце (минулого року була на 84-му).

Інші ІТ-компанії у списку: Hubspot (16), Docusign (17), Ultimate Software (18), Paylocity (20), SAP (27), Adobe (30), Microsoft (34), Nvidia (36), Intuit (38).