Вийшов перший тизер останнього сезону «Гри престолів»

Автор:
Олена Мельник
Дата:

Телеканал HBO випустив перший офіційній тизер восьмого сезону серіалу «Гра престолів». Відео, яке триває близько 40 секунд, опубліковане на YouTube-каналі популярної саги.

Під час ролику зіштовхуються дві стихії — лід та полум’я. Спочатку крижана хвиля огортає все на своєму шляху та заморожує статую дракона. Назустріч їх рухається вогонь, що поглинає статую лева.

«Полум’я і лід. Останній сезон «Гри престолів» починається в квітні 2019 року», — йдеться в описі до відео.

  • Раніше телеканал HBO офіційно підтвердив, що восьмий сезон серіалу «Гра престолів» вийде у квітні 2019 року. На акаунті серіалу виклали 10 роликів з нарізками з попередніх сезонів, кожен з яких підписаний словами: «Фінальний сезон «Гри престолів» повернеться у квітні».
  • Спочатку планувалося, що перша серія восьмого сезону «Гри престолів» вийде в кінці 2018 року, але зйомки затягнулися. За підрахунками theБабеля, останній сезон повинен стартувати не пізніше 21 квітня.
  • Американський письменник-фантаст Джордж Мартін розкрив зміст свого нового роману «Полумʼя і кров». За його словами, книга стане основою двох пріквелів до «Гри престолів».