NBC: Трамп знав про переговори Коена з підкупу тих, хто міг би розповісти про сексуальні звʼязки президента США

Автор:
Борис Васильківський
Дата:

Президент США Дональд Трамп був присутній при тому, як його екс-адвокат Майкл Коен і видавець National Enquirer Девід Пекер обговорювали, як не допустити поширення інформації про сексуальні звʼязки Трампа з жінками. Про це повідомляє телеканал NBC News з посиланням на свої джерела.

Телеканал стверджує, що в American Media Inc. — материнській компанії National Enquirer — визнали, що Пекер запропонував допомогти протидіяти поширенню інформації про звʼязки Трампа, у тому числі з допомогою підкупу.

Повідомляють, що в компанії визнали наявність виплат для цих цілей у розмірі $150 тисяч. Також телеканал стверджує, що в компанії визнали присутність на зустрічі Пекера, Коена і «принаймні ще одного учасника».

За даними поінформованого джерела NBC, третьою особою був сам Трамп. Аналітик NBC і екс-помічник прокурора США Деніел Голдман зазначив, що в розкритій інформації не вказується, що саме робив Трамп на зустрічі і чи брав він участь у дискусії.

Тим не менш, якщо Трамп був у кімнаті, то він у будь-якому разі потрапляє в центр можливої змови про шахрайство з фінансуванням, вважає Голдман.