Подробиці ДТП з автобусом під Львовом: загинули троє військових-контрактників

Автор:
Олена Мельник
Дата:

У ДТП в селищі Івано-Франкове Львівської області загинуло троє військовослужбовців, повідомила Національна академія сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного на сторінці у Facebook.

«Загинули військовослужбовці військової служби за контрактом 184-го Навчального центру Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, солдати Назарій Пастерук, Віктор Транков та Костянтин Прядеїн. Наш колектив втратив відповідальних військовослужбовців, висококваліфікований фахівців, воїнів — щирих патріотів України. Світла та вічна їм пам’ять!» — йдеться у повідомленні.

Пресслужба поліції у Львівській області

  • Аварія трапилась 16 грудня на автодорозі Львів — Краковець у селищі Івано-Франкове Яворівського району. Міжнародний автобус «Неоплан» сполученням Дніпро — Згожелець врізався в легковий автомобіль. Загинули чотири людини — водій легковика і троє пасажирів автомобіля, ще двох доставили в лікарню у тяжкому стані.
  • За даними поліції, на момент зіткнення в автобусі перебували водій та 67 пасажирів, з них ніхто не постраждав. Водія «Неоплана» затримали. За ймовірне порушення правил безпеки руху або експлуатації транспорту йому загрожує від пʼяти до десяти років позбавлення волі.