В Apple підтвердили, що iPad Pro можуть бути «злегка погнутими» — це нормально

Автор:
Ольга Матвєєва
Дата:
В Apple підтвердили, що iPad Pro можуть бути «злегка погнутими» — це нормально

Death to Stock

В Apple підтвердили, що деякі з iPad Pro 2018 року випускаються з «дуже невеликим вигином» в алюмінієвому корпусі. Але, за словами компанії, це є «побічним ефектом виробничого процесу пристрою і не повинно погіршуватися з часом або негативно впливати на продуктивність флагманського iPad». Apple не вважає це дефектом. Про це пише The Verge.

За словами Apple, вигин є результатом процесу охолодження з використанням металевих і пластикових компонентів iPad Pro в процесі виробництва.

Відповідь прийшла після того, як деякі клієнти в соціальних мережах і на форумах заявили, що їх iPad Pro криві. Є повідомлення від людей, які вважають, що це відбувалося поступово під час звичайного повсякденного використання або після перевезення iPad Pro в рюкзаку. Деякі були такими відразу.

Це протиріччя виникло після появи вірусного відео від JerryRigEverything, в якому він зігнув новий iPad Pro навпіл. Деякі критикують відео як трюк заради переглядів і за упередженість проти Apple. Більшість планшетів від Apple, як і інших компаній, будуть згинатися, якщо їх гнути — адже це тонкі пристрої з великою площею поверхні.

  • Під час краш-тесту блогер виявив, що захисне скло на дисплеї можна подряпати тільки предметами з великим ступенем твердості. Над відкритим вогнем від запальнички на екрані зʼявилася чорна пляма, але пікселі дуже швидко відновилися.
  • Apple виявила проблеми в iPhone X і Macbook. В смартфонах можуть виникнути проблеми із сенсорним екраном, а в ноутбуках — в жорсткому диску. Власникам обіцяють безкоштовно відремонтувати гаджети.