Зірка YouТube аlyona alyona випустила кліп про переїзд до Києва. Він нагадує рекламний ролик

Автор:
Ольга Матвєєва
Дата:

Колишня вихователька дитсадка в Київській області alyona alyona, яка нещодавно стала зіркою YouTube, випустила новий кліп на пісню «Залишаю свій дім». У ньому вона показує мотоцикл, своїх батьків та рідне містечко.

Відео опубліковано в її профілі на YouTube 19 грудня. Більшу частину ролика співачка катається в колясці мотоцикла. Спочатку — біля сільського базару, садка, де вона раніше працювала, кількох київських ТЦ, поруч із люксовими бутиками (наприклад, Gucci). Також в кадрі миготять діти з дитячого садка, а ще вона показує свою сімʼю і квартиру. Другу половину кліпу дівчина сидить в тій же колясці в одному з магазинів побутової техніки і навіть згадує його назву в тексті. У фіналі аlyona alyona купує iPhone, про який «мріяла» ще у пісні «Рибки».

  • Свій перший кліп на пісню «Рибки» аlyona alyona випустила 17 жовтня 2018 року. Відео набрало вже майже 800 тисяч переглядів. Другий хіт виконавиці — «Голови» — зʼявився 12 листопада.
  • Протягом усього треку аlyona alyona біжить асфальтом вздовж лісу в спортивному костюмі фірми Adidas і читає реп. Кліп — чорно-білий. Зняв відео Саша Прилуцький — ізраїльський режисер, один із учасників студії DVISION. Кліп знімали одним дублем на камеру, встановлену на мопеді.