Десять хвилин не перебивати й рік не критикувати. В Аргентині радіоведучого покарали за образу феміністок

Автор:
Олег Панфілович
Дата:

Аргентинський радіоведучий Анджел Етчекопар регулярно в своїй передачі ображав феміністок, і тепер йому доведеться понести за це покарання, пише ВВС.

Про що мова?

У своїй передачі на Radio 10 Етчекопар називав дівчат «фемінаці» й «поганими людьми». Його звинуватили у «неповажних, образливих та дискримінаційних» випадах на адресу жінок. Прокуратура звинуватила ведучого в мізогінії та гендерній дискримінації.

Однак, як пише видання, в суді ведучий проявив себе як «зовсім інша людина». Етчекопар переконав жінку-суддю, що готовий змінити ставлення до жінок і домігся зняття звинувачень.

Як покарали ведучого?

Згідно з угодою між ведучим та обвинуваченням, протягом пʼяти місяців на ефіри до Етчекопара будуть приходити феміністки. Йому на рік заборонили публічно критикувати феміністок і зобовʼязали робити невеликі пожертви у католицьку церкву. Якщо ведучий порушить умови договору, розгляд справи проти нього відновлять.

Етчекопар не має права перебивати гостей протягом 10 хвилин, а також критикувати їх після того, як вони завершать виступ.