В Індії чоловік убив колишню дружину та більше півроку вів її сторінки в соціальних мережах

Автор:
Ольга Матвєєва
Дата:

В Індії хірург убив свою колишню дружину і, щоб приховати докази, сім місяців вів її сторінки в соціальних мережах. Про це пише Times of India.

Рахі Шривастава вирушила в Непал разом зі своїм новим чоловіком, але з весільної подорожі вона не повернулася. Родичі забили на сполох, однак поліцію збентежило те, що в соціальних мережах жінки продовжували зʼявлятися нові пости. Спочатку правоохоронці підозрювали у злочині її чоловіка. Однак наприкінці жовтня вони знайшли її мобільний телефон. Після цього зʼявився новий підозрюваний — зʼясувалося, що колишній чоловік Рахі та відомий хірург Пратапа Сінгха перебував у Непалі в той же час, що і вона. Чоловіка заарештували разом із двома спільниками. Виявилося, що ще в червні поліція Непалу знайшла труп молодої дівчини, але його тоді не змогли опізнати. Експертиза підтвердила, що це — Шривастава.

Хірург зізнався поліції, що бачився з колишньою дружиною під приводом розмови про справи. Пізніше він напоїв її коктейлем зі снодійним і скинув зі скелі. Він забрав її мобільний собі та вів її сторінки в соціальних мережах. Причиною вбивства, за його словами, був шантаж з боку колишньої дружини.