«Укрпошта»: Негода може затримати доставку посилок

Автор:
Борис Васильківський
Дата:

«Укрпошта» заявляє про можливі затримки з доставкою пошти у семи областях через складні погодні умови. Про це повідомляє прес-служба компанії.

«У звʼязку з погіршенням погодних умов на території України можливі затримки доставки пошти у Кіровоградській, Харківській, Дніпропетровській, Полтавській, Луганській, Запорізькій та Черкаській областях», — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що 26 грудня снігопади паралізували рух на деяких дорогах державного значення в різних регіонах України, а вʼїзд у Полтавську область закрили для всіх видів транспорту з-за заторів.

Через негоду Держслужба з надзвичайних ситуацій також обмежила рух великогабаритного та громадського транспорту в Дніпропетровській, Кіровоградській, Полтавській та Черкаській областях.

  • Увечері 25 грудня в снігових заметах на межі Черкаської та Полтавської областей застрягли близько 200 машин. Рух транспорту там перекрила вантажівка, тому снігоприбиральна техніка не могла пройти трасою. Для звільнення дороги з військової частини направили БТР.
  • За даними ДСНС, 26 грудня в Україні знеструмлено 479 населених пунктів в 10 областях. Ускладнені погодні умови — дощ, сніг і пориви вітру — в країні спостерігаються вже кілька днів.
  • Кабінет міністрів дозволив «Укрпошті» використовувати SMS-повідомлення, щоб інформувати користувачів про надходження поштових відправлень.