Трамп таємно прилетів до Іраку відвідати американських солдатів. Це його перший візит в країну, де тривають бойові дії за участю США

Автор:
Олег Панфілович
Дата:

Президент США Дональд Трамп відвідав Ірак з неоголошеним візитом, повідомляє в Twitter представник Білого дому Сара Сандерс.

«Президент Трамп і його дружина вирушили в Ірак пізно ввечері на Різдво, щоб поспілкуватися з військовими та їхніми командирами і подякувати їм за успішну службу та щоб привітати їх з Різдвом», — повідомила Сандерс.

Як пише газета The New York Times, Трамп у супроводі дружини Меланії зробить дві зупинки, передавши святкове послання більш ніж 5 тисячам американських військовослужбовців, які перебувають у країні. Газета зазначає, що це перший візит Трампа як головнокомандувача в країну, де йдуть бойові дії за участю американських солдатів.

Газета додає, що Трамп разом з Меланією на Різдво зателефонували солдатам, які базуються за кордоном. За цей вчинок президента розкритикували в пресі, зазначивши, що Трамп став першим президентом за 16 років, котрий на Різдво не відвідав військових.