У Держприкордонслужбі заявили про зняття заборони на вʼїзд чоловікам-громадянам Росії

Автор:
Олег Панфілович
Дата:

Україна зняла заборону на вʼїзд чоловікам з Росії, повідомив в коментарі виданню Гордон розповів прес-секретар Державної прикордонної служби Олег Слободян.

«Особливу увагу ми приділяємо громадянам 70 країн з переліку міграційного ризику. Росія тут на першому місці. Заборона на вʼїзд чоловікам з РФ знята. Але Держприкордонслужба продовжує проводити контроль другої лінії з усіма громадянами Росії, уточнюючи мету їхнього візиту в Україну», — повідомив Слободян.

За його словами, після цього приймається рішення про доцільність їх вʼїзду в нашу країну. Слободян підкреслив, що громадянам РФ, крім закордонного паспорта, можуть знадобитися і інші документи, що підтверджують мету візиту в Україну.

«Підставою для вʼїзду в Україну для росіян є закордонний паспорт громадянина РФ. Але з урахуванням загроз, що надходять від Росії, наші прикордонники можуть проводити контроль другої лінії, щоб зʼясовувати всі подробиці та обставини. Тому людині можуть знадобитися і інші документи, що підтверджують мету його візиту», – зазначив Слободян.