Вночі: подробиці теракту біля пірамід в Єгипті, Tesla оновила раду директорів після скандалу з Маском, а Франція дає €64 млн кредиту для Маріуполя

Автор:
Олена Мельник
Дата:

Зросла кількість загиблих через вибух туристичного автобуса в Єгипті

Троє вʼєтнамських туристів та єгипетський екскурсовод загинули внаслідок вибуху бомби, коли туристичний автобус проїжджав біля піраміди в передмісті Каїра. Як повідомляє прокуратура Єгипту, також поранені 11 туристів з Вʼєтнаму та єгипетський водій автобуса. За попередніми даними, в автобусі перебувало 16 осіб — 14 вʼєтнамських туристів, місцеві водій та гід.

Помер актор Френк Адоніс

Актор Френк Адоніс помер у віці 83-років у Лас-Вегасі в кінці грудня. Останні кілька років він мав серйозні проблеми з нирками. Адоніс дебютував у кіно в 1971 році в картині «Французький звʼязковий». Всього знявся у понад 30 фільмах. Однією з найвідоміших стала роль актора в картині режисера Мартіна Скорсезе 1990 року «Славні хлопці». Також він знявся у фільмах Скорсезе «Казино» та «Скажений бик».

Tesla оновила раду директорів

Tesla призначила двох нових незалежних директорів, щоб урегулювати вимоги Комісії з цінних паперів і бірж США, яка звинуватила Ілона Маска у шахрайстві. Компанія-виробник електрокарів ввела до cкладу ради директорів засновника Oracle Ларрі Еллісона та віце-президента Walgreens Boots Кетлін Вілсон-Томпсон.

Франція дасть Україні €64 млн кредиту на водопостачання Маріуполя

Франція дасть Україні64 млн кредиту на водопостачання Маріуполя. Кабінет міністрів України схвалив проект рамкової міжурядової угоди з Францією про офіційну підтримку проекту з постачання питної води місту.

Трамп не наказував виводити війська з Афганістану

У Білому домі заявили, що президент США Дональд Трамп не наказував Пентагону скоротити війська в Афганістані. Представник Ради національної безпеки Гарретт Маркіз спростував інформацію, про те, що глава держави наказав військовим вивести 7 тисяч солдатів з конфлікту, який він довго критикував.