В Івано-Франківську пʼяний побив голову братства ОУН-УПА — екс-мера міста Боровича

Автор:
Костя Андрейковець
Дата:
В Івано-Франківську пʼяний побив голову братства ОУН-УПА — екс-мера міста Боровича

Місто – Суспільно-політичний портал Івано-Франківська та Прикарпаття

В Івано-Франківську пʼяний 21-річний уродженець Узбекистану побив голову Всеукраїнського братства ОУН-УПА та колишнього мера міста 71-річного Богдана Боровича, внаслідок чого останній отримав забій головного мозку, крововилив та перелом лицьової кістки.

Як повідомляє прес-служба обласної поліції, напад стався 27 грудня біля офісу братства ОУН-УПА, на вулиці Богдана Лепкого.

Пʼяний навмисно спровокував конфлікт із двома перехожими, серед яких виявився Борович, після чого накинувся на них з кулаками.

«Він, будучи на підпитку, підбіг до невідомих йому осіб та почав ображати. Після цього жінку штовхнув у бік, а чоловікові умисно наніс удар кулаком в обличчя. Потерпілий впав на землю, а зловмисник продовжив наносити удари кулаком у голову. Коли нападник намагався покинути місце події, небайдужий громадянин і поліцейський, який в цивільному проходив повз, наздогнали та зупинили його», — повідомили в поліції.

Постраждалого екс-главу міста доставили в лікарню, де у нього виявили численні тілесні ушкодження.

Нападником виявився житель Прикарпаття, йому оголосили підозру за ч. 1 ст. 122 Кримінального кодексу. Чоловікові загрожує до трьох років позбавлення волі.