Держприкордонслужба шукає сержантів та офіцерів. Вакантні 400 посад

Автор:
Олена Мельник
Дата:

З 1 січня 2019 року в Державній прикордонній службі розпочався відбір на 400 посад у підрозділи у Волинській та Львівській області, а також у Харкові, Одесі, Дніпрі та Києві. Як повідомляють у Міністерстві внутрішніх справ, анкетування триватиме на офіційному сайті відомства до 25 січня цього року.

Після реєстрації кожному учаснику проекту «Нове обличчя кордону» надійде SMS-запрошення із визначеним часом та місцем прибуття для подальшого проходження відбору.

Брати участь у відборі мають право військовослужбовці Держприкордонслужби — на посади сержантського та офіцерського складу, а також цивільна молодь — на посади сержантського складу.

«Щасливчики, які пройдуть основний відбір, що включає тестування та перевірку фізичної підготовки, опановуватимуть прикордонну справу на базі Головного центру підготовки особового складу Державної прикордонної служби України», — зазначили в МВС.

Окрім того, 31 грудня 2018 року завершилось анкетування для охочих проходити службу в 5 підрозділах Держприкордонслужби. Всього заявки подали 670 осіб. Далі на кандидатів очікує тестування.

  • Напередодні Нового року та Різдва посилено охорону державного кордону. Особлива увага приділятиметься громадянам, які є вихідцями з країн міграційного ризику. Поглиблено перевіряють паспортні документи. Разом з прикордонниками також чергують службові собаки.