У Парижі зачинили перший нудистський ресторан через брак клієнтів

Автор:
Ольга Матвєєва
Дата:

У Парижі будуть зачиняти перший нудистський ресторан OʼNaturel, який функціонував з листопада 2017. Причиною власники назвали брак клієнтів. Про це повідомляє Daily Mail.

42-річні власники і близнюки Майк і Стефан Саада повідомили, що ресторан зачиняється в лютому.

Заклад OʼNaturel — перший і єдиний такий у Парижі. Згідно з правилами, відвідувачі залишали свій одяг і телефони в гардеробі після прибуття та отримували пару капців для носіння в їдальні — хоча жінкам було сказано, що вони можуть бути на підборах, якщо захочуть. Це правило ввели для того, щоб ніхто не зміг таємно сфотографувати інших відвідувачів ресторану.

Всі меблі в ресторані були закриті чохлами, а на вікна —фіранками, які перешкоджали цікавості сторонніх.

Декор усередині мінімалістичний, меню пропонувало французькі страви — лобстер, фуа-гра та равлики з соусом з петрушки і вершків. Середня ціна страви становила 57 доларів (близько 1500 гривень).

«Ми памʼятатимемо тільки хороші часи, наших гарних клієнтів, які були раді поділитися винятковими моментами», — зазначили власники.

  • У центрі британського міста Солсбері відновлює роботу ресторан Zizzi, де були знайдені сліди нервово-паралітичної речовини «Новачок» після отруєння Сергія Скрипаля та його доньки Юлії.