У Тайвані чоловік відправив кішку в притулок поштовою посилкою. До цього він лікував її акупунктурою

Автор:
Ольга Матвєєва
Дата:

У Тайвані 33-річний чоловік на прізвище Ян відправив шотландську висловуху кішку поштою у запечатаній картонній коробці у місцевий притулок. Його оштрафували на $2 тис. США (56 тис. грн). Про це пише BBC.

Особу чоловіка вирахували за допомогою служби доставки. Пізніше співробітники притулку, до якого відправили кішку, зазначили, що тварина не була вакцинована.

Taipei City Animal Protection Office

Після того, як з господарем звʼязалися, він розповів, що кішка стала не потрібною, бо в нього не було часу за нею доглядати. Також чоловік розповів, що вона мала проблеми з лапкою, які він намагався вирішити за допомогою нетрадиційних методів лікування — голкування і травʼяних настоянок. Чоловік зазначив, що у нього не було часу везти кішку до притулку самотужки, тому він вирішив відправити її в коробці поштою.

У притулку кішку обстежили, і не знайшли у неї жодних проблем зі здоровʼям. Їй зроблять усі необхідні щеплення і почнуть шукати їй нову сімʼю.

  • Американський сенатор Джеф Мерхнулі представив законопроект Сенату, спрямований на те, щоб заборонити Департаменту сільського господарства США вбивати кошенят, яких він використовує в своїх експериментах.
  • У Стамбулі бездомна кішка залізла на подіум під час модного показу Esmod International Fashion Show.