Гоночний інженер з Голландії здивував українських фанатів «Формули». Для своїх паперів на змаганнях він використовує папку «Справа №»

Автор:
Борис Васильківський
Дата:

Головний інженер однієї з команд гоночних змагань Формула Renault голландець Дідерік Кіндс був помічений на гонках в Монако з папкою «Справа №» з українським гербом.

Користувачі Facebook звернули на це увагу, і, публікуючи кадри з трансляції змагань Eurocup Formula Renault 2.0, намагалися зрозуміти, як до голландського інженера потрапили українські типові папки і навіщо він їх використовує.

Скріншот трансляції змагань.

F1UA / Facebook

Розвіяв усі сумніви сам Кіндс, який написав у Facebook, чому він використовує такі папки для паперів. Він уточнив, що 2018-го в чемпіонаті Формули Renault на позиції гоночного інженера в нідерландській команді MP Motorsport займався автомобілем № 31, яким керував молодий талановитий гонщик Renault F1 Academy Крістіан Лундгаард.

Виявилося, що гоночний інженер такими папками зобовʼязаний своїй дружині, українці Юлії.

«Одного разу я попросив мою кохану дружину-українку Юлію купити мені що-небудь для моїх паперів, вона так і зробила, і саме так я почав використовувати папки «Справа». Ми стали чемпіоном серед новачків і в загальному заліку посіли друге місце, так що це — хороші папки!» — розповів Кіндс.

Дідерік Кіндс з папками «Справа №», які позначені FR 2.0 (скороченою назвою змагань) і номером авто - 31.

Diederik Kinds / Facebook

  • Гоночний інженер відповідає за налаштування автомобіля і керує діями команди, яка обслуговує авто. До його завдань належить в тому числі тонке налаштування елементів керування як під стандарти змагань, так і під індивідуальний стиль водіння конкретного пілота.
  • Єврокубок Формули Renault 2.0 входить у Світову серію Renault — комплекс європейських чемпіонатів, які проходять за сприяння автоспортивного підрозділу компанії.