Настю Рибку й Алекса Леслі депортують з Таїланду. «Секс-тренерів» з умовним терміном відправили літаком до Москви

Автор:
Борис Васильківський
Дата:
Настю Рибку й Алекса Леслі депортують з Таїланду. «Секс-тренерів» з умовним терміном відправили літаком до Москви

Instagram / nastya_rybka.ru

Громадянка Білорусі Анастасія Вашукевич і росіянин Олександр Кирилов, відомі як Настя Рибка і Алекс Леслі, депортовані з королівства. Про це повідомив завідувач консульським відділом посольства РФ у Таїланді Володимир Пронін, передає ТАСС.

Разом з ними депортували ще пʼятьох осіб. Усі вони були затримані в Таїланді за нелегальну організацію секс-тренінгів. Передбачається, що з Москви громадяни Білорусі вирушать до Мінська.

Нагадаємо, десятьох іноземців — переважно росіян та білорусів — взяли під варту в Таїланді в кінці лютого 2018 року за незаконне проведення в Паттайї секс-тренінгу.

Серед організаторів заходу, участь в якому брали понад 40 російських туристів, були Алекс Леслі та Настя Рибка. Їх також звинувачували в нелегальній трудовій діяльності в Таїланді.

  • У квітні 2018 року суд Паттайї виправдав сімох фігурантів справи про нелегальну трудову діяльність на території Таїланду, зокрема Кирилова і Вашукевич, оскільки їх вину не довели.
  • Настя Рибка й Алекс Леслі також проходили підозрюваними у справі про проведення секс-тренінгу.
  • 15 січня 2019 року всі обвинувачені визнали себе винними в нелегальній організації секс-тренінгів і були засуджені судом до умовних термінів увʼязнення. Після цього їх відправили в центр тимчасового утримання в Бангкок, де вони очікували на депортацію в Росію і Білорусь.
  • До поїздки в Таїланд Рибка фігурувала в матеріалах розслідування Олексія Навального про віце-премʼєра РФ Сергія Приходька та російського олігарха Олега Дерипаски.