Співачка Приходько вимагає від Порошенка компенсацію у півмільйона гривень за оману

Автор:
Анастасія Котова
Дата:
Співачка Приходько вимагає від Порошенка компенсацію у півмільйона гривень за оману

Українська співачка Анастасія Приходько, яка знялася у соціальній рекламі про Україну, розпочала судову війну проти творців ролика про президента Петра Порошенка та розповіла, як її обдурили.

У сьогоднішньому прямому ефірі програми «Сніданок з 1+1» артистка пригадала, що від початку надавала згоду на зйомки у соціальному ролику про Україну, але її не попередили про політичний підтекст відео, передає ТСН.

Приходько також додала, що жодних документів стосовно цієї реклами вона не підписувала.

«Справа в тому, що жодних документів не підписано. Немає моєї згоди на транслювання цього ролика на інших каналах, немає моєї згоди на те, що я беру участь у рекламі з написом «Вперед Порошенко». Ми домовилися з ними, що це буде соціальний ролик, на підтримку та розвиток України, про культуру. Там не було жодного політичного підтексту», — розповіла вона.

Ще взимку співачка знялася у ролику, який - як їй твердили - буде соціальним, але по телебаченню його крутили як політичну рекламу. За півроку Приходько так і не отримала жодного вибачення від представників президента чи продюсерів рекламного ролика.

Напередодні відбулося перше судове засідання за позовом Приходько, але його перенесли на 15 серпня, тому що ані представники президента України, ані творці ролика в суді так і не з’явилися.

Виконавиця також наголосила, що у суді перебувають усі її листування з тими, хто відповідав за зйомки відео. При цьому творці ролика усю переписку з Приходько видалили.

Вона зауважила, що на цьому етапі вибачень від представників президента вона вже не прийме і вирішуватиме справу у суді до останнього.

«Ми почали судову цю історію набагато раніше. Якби адміністрація президента відповідала нам на наші запити, на наші листи. Але вони зробили все для того, щоб їх не брати. Тому була така велика затримка – півроку», — пояснила співачка.

Нагадаємо, що у середині лютого Анастасія Приходько публічно поскаржилася на команду Петра Порошенка, яка незаконно зняла співачку у передвиборчому ролику президента. Пізніше артистка подала судовий позов проти творців ролику.

Зауважимо, що режисера стрічки «Кіборги» Ахтема Сеітаблаєва, а також деяких героїв «соціальної реклами» так само ввели в оману з передвиборчим роликом Порошенка.