Автобус з веслярами перекинувся в Чернігівській області. Батьки з дітьми їхали на змагання в Київ

Автор:
Юлія Рябчун
Дата:
Автобус з веслярами перекинувся в Чернігівській області. Батьки з дітьми їхали на змагання в Київ

Національна поліція України

Сьогодні близько 11 години ранку у Чернігівській області перекинувся автобус з групою веслярів. ДТП сталося в Ніжинському районі біля села Мала Кошелівка. Про це «Бабелю» розповів спікер Нацполиции області Сергій Бриль.

Перекинувся мікроавтобус Volkswagen, в салоні якого перебувало 12 пасажирів. «Вісім осіб отримали травми різного ступеня тяжкості, троє з них, в тому числі дитина, перебувають у тяжкому стані у Ніжинській лікарні», — розповів Бриль.

npu.gov.ua

Він уточнив, що автобус їхав з Конотопа у Київ на змагання з веслування. Під час обгону жінка-водій зачепила колесами бордюр, не впоралася з керуванням і автобус перекинувся.

npu.gov.ua

npu.gov.ua

npu.gov.ua

За перше півріччя 2018 року патрульна поліція зареєструвала 68 тисяч ДТП, в яких загинули 1 237 осіб.

20 липня у Миколаївській, Хмельницькій, Житомирській і Київській областях сталося чотири великих ДТП, в яких загинули 22 людини і 26 отримали поранення.

У той же день Кабінет міністрів підготував проект постанови щоб посилити контроль швидкості на дорогах. А Міністерство інфраструктури пообіцяло посилити контроль за ринком автобусних пасажирських перевезень, видаляти старі та непридатні авто.