Трамп відклав зустріч з Путіним на наступний рік через «полювання на відьом»

Автор:
Анастасія Котова
Дата:
Трамп відклав зустріч з Путіним на наступний рік через «полювання на відьом»

Пресслужба президента росії

Президент США Дональд Трамп відклав зустріч з російським президентом Володимиром Путіним до наступного року через розслідування втручання Росії в президентські вибори 2016 року, яке веде спеціальний прокурор Роберт Мюллер.

Про це заявив радник американського президента з національної безпеки Джон Болтон, повідомляє Bloomberg.

«Президент вважає, що наступна двостороння зустріч з президентом Путіним повинна відбутися після того, як полювання на російських відьом закінчиться, тому ми погодились, що це буде наступного року», - сказав Болтон.

Він повідомив, що направив скаргу Мюллера на втручання Росії в президентські вибори 2016 року в США в поясненні про причини переносу зустрічі.

За словами радника, на думку Трампа, наступна двостороння зустріч з Путіним має відбутися після того, як закінчиться «російське полювання на відьом».

Раніше американська сторона запропонувала провести нову зустріч президентів Росії і США Володимира Путіна і Дональда Трампа в Вашингтоні восени цього року. Це було піддано різкий критиці з боку як республіканців, так і демократів у Конгресі США.

У свою чергу президент Росії Володимир Путін запропонував президенту США Дональду Трампу провести референдум на окупованій частині Донбасу, тобто у невизнаних «ЛНР» і «ДНР».