В справі Гандзюк зʼявився ще один підозрюваний. Поліція просить допомогти в пошуках

Автор:
Степан Смишляєв
Дата:
В справі Гандзюк зʼявився ще один підозрюваний. Поліція просить допомогти в пошуках

facebook.com

Національна поліція просить допомогти встановити ще одного підозрюваного в нападі на радника мера Херсона, активістку Катерину Гандзюк

«Сьогодні ранком я отримав постанову слідчого щодо надання дозволу на розголошення таємниці досудового розслідування в якомусь контексті. І хочу, щоб нам громадяни, журналісти допомогли встановити особу іще одного майбутнього підозрюваного у вчиненні цього правопорушення», — сказав на брифінгу голова Національної поліції Сергія Князєв.

Поліція оприлюднила фото підозрюваного.

npu.gov.ua

npu.gov.ua

npu.gov.ua

Князєв попросив всіх в кого є інформація про цього чоловіка, повідомляти поліцію.

Вчора Херсонський міський суд заарештував до 1 жовтня без права на заставу Миколу Новікова, підозрюваного у замаху на вбивство Гандзюк. 31 липня Гандзюк вийшла з підʼїзду свого будинку в Херсоні близько 08:30 ранку. З кущів їй назустріч вийшов чоловік 20-25 років, який тримав у руках ємність з сірчаною кислотою. Він виплеснув кислоту їй в обличчя, після чого втік.

Жінка отримала хімічні опіки понад 30% тіла - це волосяна частина голови, обличчя, спина, руки, ноги, передня частина грудної клітини. 1 серпня Катерину Гандзюк перевезли до Київського опікового центру.