Поки Трамп відпочиває в Нью-Джерсі в Білому домі розпочинають великий ремонт

Автор:
Степан Смишляєв
Дата:
Поки Трамп відпочиває в Нью-Джерсі в Білому домі розпочинають великий ремонт

Pixabay

В Білому домі, головній резиденції президентів США, розпочинають масштабний ремонт, бо деякі приміщення не поновлювали 40 років, на стелях зʼявилися тріщини, повідомляє CNN.

Цього тижня, поки президент США Дональд Трамп знаходиться в робочій відпустці у Нью Джерсі, почнуть реконструювати мармур, фарбувати стелі, вирівнювати бруківку. Ремонт проводит простіше, коли президент перебуває поза межами резиденції.

Цього року в Західному крилі, приміщеннях, де працює президент і його адміністрація, модернізують вбиральні на першому і другому поверхах, які не поновлювали близько 40 років; замінять деревʼяні панелі ліфта на вогнетривкі, встановлять нове освітлення; в кухні Navy Mess модернізують водопровідні та дренажні системи, в їдальні відремонтують деревʼяні панелі, поміняють двері і освітлення.

В Східному крилі, резиденції першої леді, замінять головний кондиціонер, що завершить модернізацію систем вентиляції і обігріву; пофарбують і повбирають фасад.

В житловій частині резиденції відремонтують тріщини на стелі, стелю пофарбують, поміняють двері та відреставрують мармур.