«Укрзалізниця» найняла фахівця за 117 тис. грн у місяць для ведення сторінки у Facebook

Автор:
Анастасія Котова
Дата:
«Укрзалізниця» найняла фахівця за 117 тис. грн у місяць для ведення сторінки у Facebook

Tim Bennett / Unsplash

Філія «Центр сервісного забезпечення» ПАТ «Українська залізниця» уклала угоду з ФОП Русанов Роман Миколайович про послуги у сфері глобальної соціальної мережі Facebook на загальну суму 740 тисяч гривень.

Як повідомляється у системі Prozorro, підтримку офіційної сторінки «Укрзалізниці» у соцмережі Facebook строком до кінця року замовили за 653 тис грн. За кожну фотографію SMM-ник отримає 2250 грн, майже $100.

Ще 87 тисяч гривень виконавець отримає разово, якщо кількість підписників сторінки зросте з 28 тис до 78 тисяч, а послуги будуть надані без порушень строків, якісно та вповні. Загалом підтримка з винагородою обійдеться в середньому у 117 тис. грн на місяць.

Ціни окремих послуг наведені у додатку до угоди.

prozorro.gov.ua

Зареєстрований у лютому підприємець Роман Русанов уперше отримав державний підряд. Він володіє ТОВ «Два штриха» з Іриною Таран, а також – з іншою адресою на Луганщині – ТОВ «Екотехноінвест» сам та ОК «Газенергосервіс» із низкою фізосіб.

Користувачі соцмереж вже відреагували на це повідомлення.

Офіціального підтвердження цієї інформації та коментарів від керівництва «Укрзалізниці» поки не надходило.

Зазначимо, що наразі послуги фахівця у сфері соціальних мереж в Україні оцінюються приблизно у пʼять-шість тисяч гривень на місяць.