Головне за ніч: центр Києва затопило, Гандзюк каже, що поліція схопила не того, а Лазаренко в США може піти на угоду зі слідством

Автор:
Степан Смишляєв
Дата:

Центр Києва затопило після грози

pravda.com.ua

Вночі в Києві пройшла сильна злива з грозою. Вулицю Хрещатик сильно підтопило, в калюжі застрягло таксі. Залило перехід на Бессарабці. Вітром зірвало банер з гастроному, який горів минулого року, він потягнув за собою частину фасаду. Також залило Поділ, на Парковій алеї впали дерева. Постраждали і інші райони Києва.

Гандзюк вважає, що поліція затримала випадкову людину в її справі

facebook.com

Радник мера Херсона Катерина Гандзюк, яку два тижні тому облили кислотою, не впізнала Миколу Новікова. Поліція затримала його як підозрюваного в нападі. Але за словами активістки, це «на 99% це випадкова людина». Гандзюк сама ще не спілкувалася з поліцією, але вважає, що за нападом можуть стояти саме правоохоронці.

Лазаренко домовляється зі слідством в США у справі про конфіскацію $271 млн

korrespondent.net

Колишній премʼєр-міністр Павло Лазаренко і прокуратура США розробляють угоду про «примирення» у справі про конфіскацію $271 млн. 13 серпня до Федерального суду у Вашингтоні представники уряду США подали клопотання, щоб узгодити «загальні контури врегулювання» справи Лазаренка. Ця справа тягнеться з часу звільнення екс-премʼєра з вʼязниці у 2012 році.

В четвер присяжні мають прийняти рішення у справі Манафорта

flickr.com

В четвер зранку присяжні у справі колишнього голови передвиборчого штабу Дональда Трампа Пола Манафорта почнуть засідання, за результатами якого мають винести вирок. Жюрі складається з шести чоловіків і жінок, які 10 днів слухали свідчення свідків у справі про фінансові махінації Манафорта.

Ігор Мірошніченко зі «Свободи» потрапив у ДТП в Києві

facebook.com

Депутат Київської міської ради від партії «Свобода», колишній депутат Верховної Ради Ігор Мірошниченко потрапив у аварію на проспекті Перемоги у Києві. В його автівку ззаду врізався автомобіль Honda. Сам Мірошниченко і люди в другій автівці не постраждали, але Honda отримала значні пошкодження.