В українських McDonaldʼs ввели обслуговування столиків. На черзі — складання свого бургера

Автор:
Анастасія Котова
Дата:
В українських McDonaldʼs ввели обслуговування столиків. На черзі — складання свого бургера

wikimedia.org

Компанія «МакДональдз Юкрейн Лтд.», яка представляє в Україні американську мережу ресторанів швидкого харчування McDonaldʼs, ввела послугу подачі персоналом замовлення до столика у пʼяти закладах. До кінця року обіцяють відкрити ще сім ресторанів нового формату. Про це передає «Інтерфакс-Україна».

В оновлених McDonaldʼs також буде працювати експерт з гостинності, який повинен помічати і реагувати на потреби клієнтів.

За повідомленням компанії, в 2018 році нові формати були впроваджені в чотирьох ресторанах мережі: двох у Києві та по одному в Черкасах та Борисполі. Пʼятим закладом нового формату став «МакДональдз» на київському залізничному вокзалі «Південний».

У другій половині 2018 року також буде впроваджено ще один елемент майбутнього формату — новий принцип роботи кухні «Приготовлено для тебе». Це дозволить відвідувачу додавати або прибирати інгредієнти в бургерах на свій смак.

Перший ресторан McDonaldʼs у Києві було відкрито 24 травня 1997 року у Києві. У 2017 році українські ресторани McDonaldʼs відвідали близько 100 мільйонів чоловік, що на 9% більше, ніж в 2016 році. Щодня мережа ресторанів Mcdonaldʼs в Україні обслуговує близько 350 тисяч відвідувачів.