Головне за ніч: переговори Меркель і Путіна, центр Києва знову затопило, а в Грузії шукають танкер

Автор:
Олег Панфілович
Дата:
Головне за ніч: переговори Меркель і Путіна, центр Києва знову затопило, а в Грузії шукають танкер

Меркель, Путін і «Північний потік-2»

bundeskanzlerin.de

Канцлер Німеччини Ангела Меркель і президент Росії Володимир Путін провели переговори в Берліні. Лідери країн домовилися разом з Францією і Туреччиною продовжувати переговори про врегулювання ситуації в Сирії. Сторони торкнулися і питаннь будівництва «Північного потоку-2», закликавши не політизувати цей проект.

При цьому видання Wall Street Journal в неділю повідомило, що влада США готова ввести санкції проти компаній, які беруть участь у будівництві «Північного потоку-2». Обмежувальні заходи можуть набрати сили вже протягом найближчих тижнів.

На концерті Backstreet Boys у США впала арка

twitter.com

В американському місті Такервілль (штат Оклахома) перед концертом поп-гурту Backstreet Boys обвалилася тимчасова вхідна арка. В результаті постраждали 14 осіб. Причиною інциденту називають сильний вітер і дощ. Виступ гурту довелося скасувати.

Центр Києва знову затопило

pravda.com.ua

pravda.com.ua

Внаслідок сильного дощу ввечері в суботу кілька центральних вулиць столиці затопило. Високий рівень води спостерігався на вулицях Басейній, Еспланадній, Антоновича і Казимира Малевича. Також затопило і автомобілі, які там знаходилися. Окрім цього, на вулиці Антоновича прорвало каналізацію.

У Києві зенітна установка протаранила бізнес-центр

Під час репетиції військового параду зенітно-ракетна установка «Бук» протаранила бізнес-центр «Астарта» в Києві. За словами очевидців, перед установкою їхав танк, який ледь не зіткнувся з ЗРК. Перед самою будівлею перебувало кілька десятків людей, на щастя, ніхто не постраждав. Після події «Бук» забрали на буксирі.

У Грузії шукають зниклий танкер

Міністерство закордонних справ Грузії повідомило про зникнення нафтового танкера з екіпажем. Судно Pantelenа під прапором Панами перестало виходити на звʼязок 14 серпня. Ймовірно, танкер зник біля берегів Африки.