NYT: Трамп поміняв в Білому домі меблі, які добирала його дружина

Автор:
Олег Панфілович
Дата:
NYT: Трамп поміняв в Білому домі меблі, які добирала його дружина

gettyimages.com

Президент Дональд Трамп поміняв в будівлі Білого дому усі меблі, які обирала його дружина Меланія, пише The New York Times.

Меланія Трамп займається дизайном і створила відповідний інтерʼєр, поки проживала в Trump Tower в Нью-Йорку разом з сином до свого переїзду в червні. Однак, як повідомляє видання з посиланням на оточення президента, Трампу до вподоби тріумфальний стиль Людовика XIV, тому він вирішив замінити меблі на свій смак.

Прес-секретар Меланії Стефані Грішем спростувала цю інформацію, заявивши, що декор подружжя обирало разом.

Видання відзначає неповагу Трампа до власної дружини. Так, Трамп розкритикував її ініціативу щодо підтримки програми розвитку дітей Be Best («Будь кращим»), головні напрямки якої — добробут, боротьба з опіоїдною кризою в США і позитивні взаємини в соцмережах.

46-річна Меланія одружена з 72-річним Трампом з 2005 року. Вона народилася в Словенії, з 16 років займалася модельним бізнесом. У пари є син - Беррон Вільям Трамп.

Нещодавно стало відомо, що батьки Меланії отримали американське громадянство за принципом «ланцюгової імміграції», проти якого виступає Дональд Трамп.

ЗМІ неодноразово звертали увагу на напруженість у відносинах подружжя, особливо на тлі сексуальних скандалів за участю президента США.