Головне за ніч: названі імена загиблих під Кримським, пожежа на заводі Tesla і мотополіція в Києві

Автор:
Юлія Рябчун
Дата:
Головне за ніч: названі імена загиблих під Кримським, пожежа на заводі Tesla і мотополіція в Києві

twitter.com

Стали відомі імена пʼятьох загиблих військових

Названі імена загиблих під Кримським українських військовослужбовців. Список оприлюднив журналіст Андрій Цаплієнко в Facebook. 23 серпня в бою загинули командир роти 128-ї гірсько-піхотної бригади, кримчанин Георгій Вольховський (29 років), четверо бійців батальйону «Айдар» Марʼян Найда (21 рік), Тарас Проценко (42 роки), Михайло Щербанюк та Андрій Чирва. Бій тривав близько 8 годин. Це найбільші втрати за останній час на Донбасі.

У Каліфорнії горів завод Tesla

electrek.co

У місті Фрімонт (штат Каліфорнія) на заводі автомобілів Tesla загорівся склад. Про це повідомив глава компанії Ілон Маск на своїй сторінці в Twitter. Загорівся приготований для переробки картон біля огорожі з південної сторони.

Танкер з грузинськими моряками знайшовся біля берегів західної Африки

Танкер Pantelena, на борту якого знаходяться 17 грузинських і двоє російських моряків, виявлено та доставлено в порт Овендо (Габон). Танкер перевозив 7 тисяч тонн палива і пропав 14 серпня. Причини, з яких моряки 10 днів не виходили на звʼязок, і стан їх здоровʼя поки не уточнюється.

Google присвятив дудл Дню Незалежності України

google.com

24 серпня популярний пошуковик випустив дудл з анімованим українським прапором. При натисканні на дудл відкривається пошук у Google за ключовими словами «День Незалежності України 2018».

Вулиці Києва будуть патрулювати поліцейські на мотоциклах

npu.gov.ua

Перша група столичних патрульних — 16 осіб — почне патрулювати вулиці столиці на мотоциклах. Мотопатрульні обіцяють швидко приїжджати на місце ДТП для допомоги потерпілим, оформлення документів та регулювання потоку транспорту.