«Справжній детектив-3». НВО випустив новий трейлер третього сезону

Автор:
Юлія Рябчун
Дата:
«Справжній детектив-3». НВО випустив новий трейлер третього сезону

youtube.com

Трейлер третього сезону «Справжнього детективу» зʼявився на YouTube-каналі НВО. Продовження кримінальної історії, яка розкриває таємницю страшних злочинів, вийде у січні 2019 року.

Перший сезон «Справжнього детектива» вийшов в січні 2014 року. У ньому знялися Меттью Макконахі і Вуді Харрельсон. Кількість переглядів першого і другого сезонів серіалу сягнула 11 мільйонів, а показ фінальної серії зібрав біля екранів 4,9 мільйонів глядачів. За цими показниками серіал потіснив знамениту сагу НВО «Гра престолів».

З перших секунд трейлерапоказують головного героя — поліцейського з північно-західного Арканзасу Уейна Хейса у виконанні Махершала Алі. Він розслідує справу про загадкове викрадення дитини в регіоні Озарк в центральній частині США.

У трейлері показують як молодого, так і вже постарілого поліцейського Уейна Хейса — цим продовження перегукується з першим сезоном «Справжнього детективу».

У серіалі знялися Кармен Іджого («Фантастичні тварини і де вони живуть»), Стівен Дорфф («Блейд») і Скут Макнері («Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості»). Скільки серій буде в третьому сезоні — поки невідомо.