Азію Ардженто звільнили з італійського «X-фактора» після звинувачень в домаганнях. Раніше вона звинувачувала в них Вайнштейна

Автор:
Степан Смишляєв
Дата:
Азію Ардженто звільнили з італійського «X-фактора» після звинувачень в домаганнях. Раніше вона звинувачувала в них Вайнштейна

wikimedia.org

Актрису Азію Ардженто виключили з числа суддів італійської версії шоу «X-фактор» після звинувачень у розбещенні неповнолітнього актора Джиммі Беннета, пише The Hollywood Reporter.

Актриса зʼявиться в перших семи випусках шоу, знятих влітку 2018 року, а в основній частині шоу її замінить інший суддя, імʼя якого назвуть 5 вересня.

Ардженто була серед жінок, які восени 2017 року звинуватили американського продюсера Харві Вайнштейна в сексуальних домаганнях. Вона також брала участь у кампанії проти сексуального насильства #MeToo, яка розгорнулася після історії з Вайнштейном.

Однак у серпні 2018 року вже сама Ардженто опинилася в центрі сексуального скандалу — її звинуватили в сексуальному звʼязку з 17-річним актором Джиммі Беннетом. Пізніше актор подав на Ардженто в суд, і вона заплатила йому 380 тисяч доларів, однак спростувала звинувачення в сексуальному звʼязку.

Минулого тижня німецька акторка, відома під псевдонімом Емма Ломан, подала позов проти Вайнштейна у федеральний суд Лос-Анджелеса, стверджуючи, що він зґвалтував її під час Каннського кінофестивалю 2006 року. У середині серпня федеральний суддя США Роберт Світ погодився розглянути цивільний позов британської актриси Кадіан Нобл до Вайнштейна за звинуваченнями у секс-торгівлі.