Twitter припинить підтримувати старі версії операційних систем на iPhone

Автор:
Анастасія Котова
Дата:
Twitter припинить підтримувати старі версії операційних систем на iPhone

youtube.com

Соціальна мережа Twitter оптимізує розробку додатків для смартфонів під управлінням iOS, тому пристрої з iOS 9 або старіше більше не отримуватимуть оновлення. Цей крок дозволить також впровадити нові рішення Twitter.

«Ми оптимізуємо розробку додатків для всіх клієнтів. В результаті пристрої з iOS 9 і більш старіших версій операційної системи більше не будуть отримувати оновлення з Twitter. Щоб знайти останні оновлення функцій, поліпшити продуктивность і виправити помилки, поновіть до iOS 10+», — йдеться в офіційній заяві соціальної мережі.

Нове оновлення додатка під номером 7.3, яке вже доступно в App Store, не можна буде встановити на iOS 9 або більш ранні версії.

Оновлення стосуються можливостей доступу, в тому числі підтримки ротора для посилань в Tweets, VoiceOver для користувачів iOS11 і підтримки повідомлень шрифтом Брайля; а також Tweet composer, Home Timeline і Direct Messages.

itunes.apple.com

За статистикою App Store, на сьогодні під управлінням iOS 9 і старіших версій працює лише близько 5% від загального числа смартфонів Apple. Програмну підтримку iPhone 4s, iPad 2 та iPad mini вже припинено.