У Мексиці вбили та розчленували українку, яка виховувала двох дітей

Автор:
Анастасія Котова
Дата:
У Мексиці вбили та розчленували українку, яка виховувала двох дітей

facebook.com

Громадянку України Ярославу Ненастіну, яку вважали зниклою безвісти, знайшли мертвою у мексиканському штаті Пуебла в сільськогосподарських угіддях. Українка проживала у Мексиці близько 20 років і була жорстоко вбита в муніципалітеті Уехоцінго. Про це повідомляє місцеве видання El Sol de Puebla.

У ході розслідування поліція знайшла та заарештувала ймовірного вбивцю, який скоро постане перед судом. За версією слідства, вбивцею міг бути мексиканець на імʼя Альфонсо.

Він познайомився зі своєю жертвою в одному з магазинів мексиканської торгової мережі Oxxo, звідки вони вирушили в його квартиру. Там він убив українку, розчленував її та сховав докази, кинувши останки в поле. Але знайдений одяг та особливі прикмети (татуювання) жертви допомогли поліції ідентифікувати і знайти ймовірного вбивцю.

Про інцидент також стало відомо з допису місцевої мешканки, яка опублікувала фотографії загиблої та звернулася з проханням фінансово підтримати її батьків. «Ярослава вже багато років була вдовою, і тепер її діти 10 і 13 років, її батьки не мають достатньо коштів, в цей важкий час життя їм потрібна наша допомога», — написала вона у Facebook.

Знайома убитої повідомила ТСН.ua, що підозрюваного у вбивстві 37-річної українки затримали, але найближчим часом його можуть випустити.

Консул України у Мексиці знає про трагедію та тримає звʼязок з родичами загиблої з моменту її зникнення. Батьки загиблої поки не хочуть давати коментарі, щоб «не зашкодити слідству».

Ярослава Ненастіна народилася у Києві, проживала у Мексиці останні 20 років і мала двох дітей, 10 та 13 років.