У Львівській області п’яний поліцейський на смерть збив двох хлопців на скутері. Що про нього відомо

Автор:
Олена Мельник
Дата:
У Львівській області п’яний поліцейський на смерть збив двох хлопців на скутері. Що про нього відомо

sud.ua

У Львівській області п’яний поліцейський на автомобілі Рено Трафік зіткнувся зі скутером. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області. Двоє хлопців — 18-річний водій скутера та його 19-річний пасажир — загинули на місці ДТП.

Аварія трапилася 28 серпня, о 23:50, у селі Жарків Бродівського району. Як повідомили кореспонденту «Бабеля» в поліції, правоохоронець перебував за кермом авто поза службою, медичний огляд показав, що він був п’яний. Також відомо, що чоловіку 25 років, він співробітник Буського районного відділення поліції та мешкає в селі Пеняки. Загиблі хлопці — його односільчани.

Місце ДТП.

facebook.com

Місце ДТП.

За фактом ДТП слідчі відкрили кримінальне провадження і розпочали службове розслідування. Подію кваліфікували як порушення правил безпеки дорожнього руху, через що загинуло кілько осіб (ч.3 ст. 286 КК).

Поліцейському загрожує від семи до дванадцяти років тюрми та заборона керувати автомобілем протягом трьох років. Чоловіка затримали, повідомляють в прес-службі прокуратури Львівської області .

За даними патрульної поліції, за перше півріччя 2018 року в Україні трапилося 68 тисяч ДТП. В аваріях постраждали майже 13 тисяч осіб, 1 237 з них загинули.