«Спіймав перуку Кобзона». Пʼять найбільш жорстких жартів про смерть голови «ДНР» Захарченка

Автор:
Олександр Нечай
Дата:
«Спіймав перуку Кобзона». Пʼять найбільш жорстких жартів про смерть голови «ДНР» Захарченка

LIGA.net

Після вчорашнього вбивства лідера «ДНР» у донецькому кафе «Сепар» під час поминок Йосипа Кобзона в соцмережах почався справжній ажіотаж. Користувачі почали коментувати загибель «глави республіки», яка сталася відразу після смерті російського співака, і вигатувати до неї меми.

Перші особи держави також не залишилися в стороні від гучного події. Ірина Геращенко опублікувала на своїй сторінці два прислоненных один до одного келиха шампанського на тлі заходу і підписала фото десятьма знаками оклику.

Подію радісно зустріли не тільки представники влади, але і звичайні користувачі соцмереж. Жарти з приводу вбивства лідера «ДНР» не вщухають досі.

«Бабель» зробив добірку пʼяти найжорсткіших з них.

«31 серпня Захарченко вибухнув в кафе. А що зробив ти, щоб не йти завтра в школу?» — написав у своєму Facebook Олександр Беліченко.

Користувачі Twitter також не залишили без уваги інцидент. Один з микроблогерів пожартував про «хату» у вʼязниці, а другий про похорон, перуку Кобзона і стегенця, якими раніше торгував Захарченко.

«Новини Донбасу» під фотографією з Шуфутинським підписали, що похорон Захарченка відбудеться 3 вересня.

novosti.dn.ua

З вчорашнього дня мережею гуляє фотографія зі спільного концерту Захарченка і Кобзона. На одній з них поставили підпис «як здорово, що всі ми тут сьогодні зібралися».

5.ua

Поза конкурсом йде фото з двома порваними баянами під Російським посольством в Києві. Перший принесли туди в день смерті Кобзона, а другий поклали поруч вже вчора.

Глава «ДНР» загинув 31 серпня внаслідок вибуху в кафе «Сепар», розташованому в центрі Донецька. Як передали місцеві ЗМІ, кількість загиблих може досягти 5 осіб, станом на суботу підтверджена тільки загибель Захарченка і його охоронця.

Вибуховий пристрій було нібито закладено в лампу, торшер або люстру. Бомбу привели в дію за допомогою дзвінка по мобільному телефону.

Сепаратисти і російська влада вже встигли звинуватити в події українські спецслужби. Влада України повʼязує смерть глави «ДНР» з розбірками в оточенні загиблого або діяльністю спецслужб РФ.

Після загибелі глави «ДНР» Олександра Захарченка його місце в якості виконуючого обовʼязки зайняв Дмитро Трапезніков. За даними ЗМІ, колишній заступник Захарченка Трапезніков працював у ФК «Шахтар», з 2010 по 2012 рік обіймав посаду заступника голови районної ради Петровського району Донецька. З 2014 року працював в «адміністрації» Захарченка.