Ukrainian Fashion Week: курки, велотрек і дефіле на даху. Що нового в цьому році?

Дата:
Ukrainian Fashion Week: курки, велотрек і дефіле на даху. Що нового в цьому році?

fashionweek.ua

Осінь у Києві розпочалася наймоднішою подією сезону — Ukrainian Fashion Week SS19. Тиждень вітчизняної моди стартував 31 серпня і триватиме до 6 вересня. На майданчиках UFW покажуть свої колекції 72 дизайнери, на глядачів чекають десятки різних шоу і презентацій.

Що це таке?

Ukrainian Fashion Week — тиждень моди, який проводиться двічі на рік у Києві. Крім показів колекцій, проходять різні форуми та круглі столи, а також реалізуються проекти, спрямовані на розвиток індустрії моди в Україні.

Де проходить?

Ukrainian Fashion Week проходить переважно на території «Мистецького арсеналу», за виключенням окремих показів. Там же працює шоу-рум, в якому можна приміряти і придбати одяг 12 модних брендів. Крім власне показів, на UFW відбудеться круглий стіл «Sustainable fashion — визначення і проблематика, тренди та виклики, ролі та відповідальність», а також форум «Перспективи брендингу Ukraine NOW у проектах креативних індустрій».

Що цікавого вже було?

В рамках UFW 1 вересня український дизайнер Лілія Пустовіт показала свою колекцію на даху ЖК Skyline на тлі хмар. Головним акцентом її колекції став білий колір, який у кожному новому образі виглядав по-іншому — десь це був чистий алебастровий відтінок, десь нашарування напівпрозорих тканин.

vogue.ua

2 вересня на подіумі в «Мистецькому арсеналі» незвичну колекцію представили GUDU — бренд грузинського дизайнера Лаші Мдинарадзе. Моделі GUDU вийшли на показ в атласі, масках і довгих рукавичках.

fashionweek.ua

fashionweek.ua

Проект Lake Studio у той же день показав свою колекцію на велотреку. Автори колекції Олеся Кононова і Анастасія Рябоконь намагалися обʼєднати атмосферу саду з квітами і стиглими фруктами і величезного простору велотреку.

jetsetter.ua

jetsetter.ua

Бренд Jardin Exotique представив нову колекцію на сьомому поверсі ЦУМу в незвичайних декораціях. Гостям показу пропонували зробити селфі з курками і погрітися біля справжнього вогнища. Креативний директор бренду Ліда Петрова пояснила, що автори хотіли відтворити атмосферу Купальської ночі.

fashionweek.ua

fashionweek.ua

Що далі?

За розкладом, 3 вересня на глядачів чекають покази від Ельвіри Гасановой, IDоL., LuckyLook, Arutiunova, Elena Burba, Przhonskaya. Закінчиться вечір показом колекції Андре Тана.

На 4 вересня заплановано 9 показів: DZHUS, ÓRTTU, Darja Donezz, Berezkina, VOROZHBYT&ZEMSKOVA і Katerina Rutman. Закриватиме пʼятий день показ SONYAMONINA, яка запропонує модникам обʼєднати класичний і спортивний шик в одязі.

5 вересня на глядачів чекають нові колекції від JULI KAT SALAP, Mimi fir you, Kristina Lapsto, VARONA by NATALIYA RODIONOVA, Ponetaikin, Ganna Sytnikova for BRAUN.

Закриття Ukrainian Fashion Week SS19 відбудеться 6 вересня. В 19:00 модники братимуть участь у показі ÁMA UNIQUE BY LUBA MAKARENKO, а о 21:00 в ресторані RONIN відбудеться афтепаті.