Wizz Air оголосила знижки на всі сьогоднішні рейси

Автор:
Анастасія Котова
Дата:
Wizz Air оголосила знижки на всі сьогоднішні рейси

wizzair.com

Угорська лоукост-авіакомпанія Wizz Air оголосила знижку у 20% на всі рейси протягом вівторка, 4 вересня. Про це йдеться в повідомленні компанії в Facebook.

20-відсоткова знижка поширюється на тарифи, включаючи податки і необовʼязкові збори, за винятком адміністративного збору. Ця акція діє 4 вересня з 00:00 до 23:59 CET і поширюється тільки на бронювання, зроблене на сайті wizzair.com або в мобільному додатку WIZZ.

У жовтні 2018 року Wizz Air запустить чотири нових маршрути з міжнародного аеропорту «Львів» ім. Данила Галицького та міжнародного аеропорту «Харків» до Польщі, Литви та Словаччини. Так, з 28 жовтня запустять рейси з Харкова у Вроцлав і Гданськ (Польща), які будуть виконуватися двічі на тиждень — по середах і неділях.

З 29 жовтня Wizz Air запускає маршрут зі Львова до Вільнюса (Литва), рейси будуть виконуватися двічі на тиждень — по понеділках і пʼятницях. 30 жовтня зі Львова запустять рейс до Братислави (Словаччина), рейси будуть виконувати три рази в тиждень — по вівторках, четвергах і суботах.

Вартість квитків з Харкова стартує від 299 гривень, зі Львова — від 459 гривень.

На даний момент Wizz Air пропонує рейси з Харкова по чотирьох напрямках — Лондон (Великобританія), Дортмунд (Німеччина), Катовіце (Польща) і Відень (Австрія). У січні—липні цього року компанія збільшила пасажиропотік до України в два рази — до 700 тисяч пасажирів — у порівнянні з аналогічним періодом минулого року.