Amazon затримує вихід нового фільм Вуді Аллена через звинувачення в педофілії

Автор:
Олена Мельник
Дата:
Amazon затримує вихід нового фільм Вуді Аллена через звинувачення в педофілії

Вуді Аллен / Wikimedia Commons

Компанія Amazon Studios швидше за все затримає на невизначений термін вихід нового фільму Вуді Аллена «Дощовий день у Нью-Йорку» через звинувачення в домаганнях, пише Blastingnews.

Зазначено, що актриса Ель Феннінг, яка зіграла в картині разом із Селеною Гомес і Тімоті Шалемеєм, намагається змиритися з тим, що стрічка може не вийти в прокат. Вона також розчарована, що глядачі ніколи не побачать її роботу.

Хоча Amazon підписала контракт на розповсюдження фільму, проте так і не призначила дати релізу. Селена Гомес та Тімоті Шалемей, виконавці головних ролей, висловили жаль щодо співпраці з режисером. Зірки також пожертвували свої гонорари в фонди з допомоги жертвам сексуального насильства.

Звинувачення в сексуальному насильстві режисеру Вуді Аллену висунула його прийомна дочка Ділан Ферроу. За її словами, це сталося ще в 1992 році, коли їй було 7 років. Сам режисер категорично заперечує ці твердження.

Аллена ніколи не притягали до суду за згаданими звинуваченнями, однак численні публікації в пресі з посиланням на дитячі спогади Ферроу вплинули на його репутацію.