Виборчий штаб Гриценка очолить Віктор Балога. Це вже розкололо команду Гриценка

Автор:
Олег Панфілович
Дата:
Виборчий штаб Гриценка очолить Віктор Балога. Це вже розкололо команду Гриценка

Zakarpattya / Wikimedia

Позафракційний депутат Верховної Ради Віктор Балога очолить виборчий штаб кандидата в президенти, лідера партії «Громадянська позиція» Анатолія Гриценка. Про це повідомляють джерела «Бабеля» в оточенні політика.

Інформація про те, що Балога очолить штаб, зʼявилася 5 вересня. Але Гриценко на сторінці в Facebook спростував це, підкресливши, що виборчого штабу ще немає.

Джерело «Бабеля» в одній з політсил , що підтримує Гриценка, повідомило, що ця інформація вже розколола команду, але поки ці сили жодних рішень не приймали. «Уже третю годину обговорюємо, що робити», — заявив співрозмовник.

«Українська правда» з посиланням на власні джерела також підтвердила призначення Балоги. Йому вже доручено зібрати і організувати роботу регіональних штабів.

В коментарі виданню Балога заявив наступне: "Нехай ваші джерела говорять… Коли я прийму якесь рішення, я про це оголошу офіційно".

Хто такий Віктор Балога?

Депутат Верховної Ради. Колишній мер Мукачева, екс-голова Закарпатської обласної державної адміністрації та колишній Міністр з надзвичайних ситуацій. На президентських виборах 2004 року був довіреною особою Віктора Ющенка. Пізніше Балога очолив його адміністрацію.