«Будеш як кілька в томаті». Майстер спорту з плавання вступився за Навального і викликав голову Росгвардії на дуель

Автор:
Олена Мельник
Дата:

Майстер спорту з плавання, бронзовий призер Чемпіонату світу Віктор Солдатов викликав голову Національної гвардії Росії Віктора Золотова на дуель з плавання.

Спортсмен записав відеозвернення і сказав, що хоче підтримати російського опозиціонера Олексія Навального, якому краще змагатися з Золотовим на політичних дебатах.

«Я хочу тобі показати, як ти будеш виглядати на моєму фоні в басейні. Ти будеш виглядати, як кілька в томаті. Ти будеш, як оселедець під шубою, на моєму фоні. Я тебе розірву, як справжній кит-вбивця, як дельфін. При своїх хлопцях», — заявив Солдатов.

11 вересня голова Нацгвардії Росії Віктор Золотов викликав російського опозиціонера Олексія Навального на «дуель». Так військовий відреагував на розслідування «Фонду боротьби з корупцією» про порушення при закупівлі відомством продуктів для співробітників. Золотов не скупився на вирази, називаючи Навального «виробом з американської пробірки», а заяви опозиціонера «образливими, наклепницькими роздумами», які «в офіцерському середовищі не прийнято просто так прощати».

У «Фонд боротьби з корупцією» нагадали, що Навальний знаходиться під арештом і відповість Золотову після звільнення.