У школі Дніпра стало погано 16 учням. Їх доставили до лікарні

Автор:
Олена Мельник
Дата:

У Дніпрі зі школи № 62 до лікарень міста доставили 16 учнів з різних класів. У дітей – ознаки харчового отруєння, повідомлено на сайті Дніпровської міської ради.

«У стані середньої тяжкості вони перебувають в інфекційних стаціонарних відділеннях різних лікарень міста. Водночас до реанімації жодна дитина не потрапляла», — зазначили в мерії.

Зараз спеціальна комісія перевіряє стан здоров’я інших учнів школи та їхнього найближчого оточення. Також обстежують персонал шкільного харчоблоку, інвентар кухні та безпосередньо продукти.

За даними поліції Дніпра, до лікарень міста звернулося 17 дітей віком від семи до 12 років. Всі вони скаржилися на погіршення самопочуття.

«Поліцейські внесли інформацію до журналу єдиного обліку. На місці працюють співробітники ювенальної превенції», – зазначили в прес-службі.

Попередній діагноз у школярів – гостра кишкова інфекція та гастроентерит, поінформували Радіо Свобода у місцевих департаментах охорони здоров’я та гуманітарної політики,

Стан дітей стабільний. Що з ними сталося, з’ясовують спеціалісти. Навчання у школі не припиняли. У закладі триває перевірка санепідемслужби.