«Хочете почути щось конкретне — трошки потерпіть». Вакарчук інтригуюче відповів на питання, чи буде балотуватися в президенти

Автор:
Олександр Нечай
Дата:
«Хочете почути щось конкретне — трошки потерпіть». Вакарчук інтригуюче відповів на питання, чи буде балотуватися в президенти

facebook.com

Лідер групи «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук не відповів прямо на запитання, чи збирається він балотуватися в президенти і попросив публіку ще трохи почекати.

«Якщо ви хочете почути щось конкретне — трошки потерпіть», — сказав співак під час виступу на форумі YES у Києві, — передає кореспондент «Бабеля».

«Я часто чую від політиків слова про те, що музиканти повинні співати, а політикою мають займатися політики. Уже 27 років ці політики займаються політикою. І що ми бачимо? Що роблять політики? Крадуть. Переводячи на нормальну мову, їх гасло має бути таким : нехай музиканти співають, а ми будемо продовжувати красти», — зазначив Вакарчук.

Вокаліст «Океану Ельзи» додав, що не боїться, якщо після приходу в політику все його минуле стане предметом публічного розгляду: «Це ситуація, де треба піти на порушення своїх принципів, або залишитися без їжі. Я не збираюся порушувати принципи і не збираюся залишатися голодним».

Вакарчук також висловив переконання, що «ті люди, яким довіряє суспільство, повинні взяти владу в свої руки». При цьому він зазначив, що за ним стоять відважні й сильні люди.

Це не перший випадок, коли Вакарчук інтригує своїх прихильників. Рівно місяць тому «Океан Ельзи» представив на офіційному YouTube каналі новий сингл «Скільки нас».

Кліпу на новий сингл ще немає, але заставка на відеозаписі, що супроводжує композицію, натякає на майбутні президентські вибори, у яких не виключено участь Вакарчука.

До речі, шоумен Володимир Зеленський (6,7%) та співак Святослав Вакарчук (6,5%) посідають третє та четверте місця в рейтингу кандидатів на посаду президента за даними КМІС, Центру Разумкова та СОЦІС.