Ширші букви та інтервали між ними. Створено клон шрифту Times New Roman для ледачих

Автор:
Анастасія Котова
Дата:
Ширші букви та інтервали між ними. Створено клон шрифту Times New Roman для ледачих

Маркетингова компанія MSCHF створила новий шрифт, схожий на стандартний Times New Roman, але з більш широкими знаками та інтервалами між літерами. Він отримав назву Times Newer Roman, — пише The Verge.

Незважаючи на еру цифрових технологій, у нового шрифту все ж є деякі недоліки. Times Newer Roman візуально збільшить текст тільки в разі подання роздрукованих документів або в форматі PDF.

Якщо ви відправляєте електронний документ Word з новим шрифтом, це не спрацює. Times Newer Roman корисний тільки для збільшення кількості сторінок, а якщо є обмеження на слова та символи в тексті, застосовувати його буде марним.

За задумом творців, новий шрифт допоможе хіба що студентам, яким потрібно писати есе на задану кількість сторінок. Через ширші знаки та літери текст вимагатиме менше слів. При цьому за висотою символи виглядають однаково, що не дозволить розпізнати підміну.

Так, 15-сторінковий текст, набраний Times New Roman 12 розміру, містить 6680 слів, тоді як такий же текст новим шрифтом — усього 5833 слова. Різниця в 847 слів — це дуже багато.

The Verge

Розробники шрифту також дали посилання, де Times Newer Roman може безкоштовно завантажити будь-хто з охочих.