На Чернігівщині затримали сімох кримінальних авторитетів. Бандити їхали на «сходку» зі «злодієм у законі»

Автор:
Олександр Нечай
Дата:
На Чернігівщині затримали сімох кримінальних авторитетів. Бандити їхали на «сходку» зі «злодієм у законі»

cn.npu.gov.ua

Поліція Чернігівської області затримала кримінальних «авторитетів», які приїхали на зустріч зі «злодієм у законі» для обговорення спільної діяльності. Про це «Бабелю» повідомила прес-служба Головного управління нацполіції в регіоні.

Операцію проводили поліцейські спільно з бійцями спецпідрозділу «КОРД» на трасі біля пункту тимчасового перебування іноземців у селі Розсудів. Оперативники зупинили три машини, в яких знаходилися «авторитети», впізнали й затримали пʼятьох українців і двох вихідців з Кавказу.

Поліція встановила, що злочинці їхали на зустріч з «злодієм у законі», який знаходиться в пункті тимчасового перебування іноземців. Він також виходець з Кавказу і чекає там рішення суду Київської області.

Працівник прес-служби поліції повідомив «Бабелю», що «авторитет сидить у пункті вже практично рік, очікуючи судового рішення». Якого саме, поліцейський не уточнив. За його словами, «це може бути екстрадиція чи просто вигнання з країни».

У пункті тимчасового перебування іноземців «авторитети» запланували провести «сходку» щодо подальшої кримінальної діяльності.

Під час обшуку в одного чоловіка знайшли наркотичну речовину, яку відправили на експертизу. За інформацією «Бабеля», дізнатися, яку саме, поки неможливо, оскільки це оперативна інформація, і наркотик уже проходить криміналістичну експертизу.

Усих затримані зараз перевіряють на причетність до скоєння злочинів у Чернігівській та інших областях України.

cn.npu.gov.ua

cn.npu.gov.ua

cn.npu.gov.ua

cn.npu.gov.ua

cn.npu.gov.ua

Нагадаємо, 19 серпня співробітники Національної поліції затримали кримінального авторитета Дато Агджабединського. На думку заступника голови Нацполіції Вʼячеслава Аброськіна, ФСБ Росії доручає таким злочинцям завдання й використовує їх для дестабілізації ситуації в Україні, що є одним з елементів гібридної війни.