«Вони вам знадобляться». Huawei безкоштовно роздала свої акумулятори людям у черзі за новими iPhone

Автор:
Анастасія Котова
Дата:

Китайський виробник мобільних телефонів, компанія Huawei безкоштовно роздавала свої власні портативні зарядні пристрої людям, які стояли у черзі за новими iPhone, пише журнал CNET.

У ніч на 21 вересня перед магазином Apple Store у Сінгапурі вишикувалася черга з людей, охочих першими отримати смартфони iPhone XS та iPhone XS Max. За кілька годин до старту продажів до магазину підійшли співробітники китайської компанії Huawei, які почали роздавати усім бажаючим безкоштовні фірмові портативні акумулятори.

CNET

В Huawei розповіли, що подарунки від компанії отримали понад 200 осіб. Вартість акумуляторів на 10 000 мА/год — близько $60. Покупці нових смартфонів від Apple відзначили, що на кожній упаковці був напис — «Це портативний акумулятор. Він вам знадобиться. Подарунок від Huawei».

CNET

Своєю акцією Huawei натякнув на невелику ємність батареї у нових iPhone. На презентації Apple не розкривала середній час роботи новинок, зазначивши тільки, що iPhone XS працює на півгодини довше, ніж iPhone X, а iPhone XS Max — на півтори години.

Пізніше ЗМІ дізналися, що ємність батареї iPhone XS менша, ніж у торішнього флагмана: 2658 мА/ч проти 2716 мА/ч у iPhone X. Apple може стверджувати, що неможливо помістити більший акумулятор в такий корпус. Samsung все ж вдалося встановити в Note 9 батарею на 4000 мА/год. Ємність акумулятора у флагмана Huawei P20 Pro — теж 4000 мА/год.