Ріанна стала послом Барбадосу. Вона залучатиме до країни інвестиції

Автор:
Олександр Нечай
Дата:
Ріанна стала послом Барбадосу. Вона залучатиме до країни інвестиції

flickr.com

Поп-співачка Робін Фенті, більш відома, як Ріанна, стала послом своєї батьківщини Барбадосу. Вона буде опікуватися освітою, туризмом та інвестиціями, повідомляє Barbados Today.

Премʼєр-міністр країни Міа Моттлі зазначила, що співачка зробила вагомий внесок у популяризацію острівної держави за кордоном. Моттлі вважає rʼnʼb-виконавицю талановитою та далекоглядною бізнес-вумен.

«Ріанна дуже любить Батьківщину, і це втілюється в благодійні акції, особливо у сферах охорони здоровʼя та освіти. Вона також демонструє свій патріотизм, регулярно відвідує країну і цінує її як свою домівку», — сказала премʼєр.

Моттлі вважає, що Ріанна зможе змінити країну на краще. Співачка відповіла, що неабияк пишається новим призначенням і дуже хоче попрацювати з премʼєром своєї країни.

«Я не можу не пишатися таким престижним званням у моїй рідній країні. Кожен барбадосець повинен буде докласти зусиль до позитивних змін, і я готова і дуже рада взяти на себе відповідальність», — сказала співачка.

Ріанна народилася на Барбадосі і переїхала жити до США у 16-річному віці (2004 рік). У 2005 випустила свій перший альбом. Зараз вона одна з найбільш комерційно успішних співачок усіх часів. Її альбоми розійшлися у світі тиражем понад 20 мільйонів копій, а сингли — понад 60 мільйонів. Також Ріанна стала наймолодшою співачкою в історії Billboard, яка змогла чотирнадцять разів очолити чарт Billboard Hot 100.